onsdag 25. mars 2009

Ting du aldri må si til en mann....


Mulig jeg er litt enspora om dagen, men det får stå sin prøve. Jeg er mann.....det er sånn vi er.
Så altså: Kvinner er usedvanlig flinke til å spesifisere hva de finner usexy og lite opphissende ved en mann, og ikke rent sjelden, sin egen mann.Kvinner har en bemerkelsesverdig evne til å blande kortene. Hør; enten snakker vi sex eller så snakker vi ikke sex. Ikke bland inn temaer som ikke har noe med sengeaktiviteter å gjøre. Men joda, det gjør dere til stadighet. Uviktige detaljer som for lange tånegler, manglende evne til å ta oppvasken, overdrevet alkohol inntak, eller uskyldig sikling over utrigningen til venninna blir plutselig årsaken til at man ikke vil ha sex????
Menn derimot er som kjent enklere av natur. Det skal MYE til for at vi mister piffen eller lysta om vi først har fyrt opp motoren. Men mister vi først piffen er det med god grunn. Her er en kortfattet liste over ting dere ALDRI bør si om dere ønsker oss høyreiste og aktive. Evt ting dere absolutt bør si om dere ikke vil. Som når dere blander allmenntilstanden inn i sexlivet og har "vondt i hodet". Hva er problemet? Ta en paracet og ta av deg klærne....

Ting du ikke må si på soverommet:

"Jøss....blir den ikke større?"
"Du....vi må snakke sammen"
"Er det greit at jeg leser imens?"
"Eksen min pleide også å gjøre det der"

Dette var noen jeg fant på nå. De neste to er ekte vare, om enn nødvendigvis ikke selvopplevd. Jeg kan derfor med 100% sikkerhet gå god for at disse fungerer som av-knapp.

"I forrige uke hadde jeg den beste sexen jeg har hatt noensinne" - (Ung dame til herremann på første date)

"Du, altså...enten så får du komme eller så får vi legge oss, for dette gidder jeg ikke mer." - (Ung dame til ung herremann under one-night stand)

Noen som har noen værre?

4 kommentarer:

 1. Godt jeg kunne dele min kunnskap.. Angående innlegget ditt, tror jeg er mann for har jeg lyst så har jeg lyst, og å sikle på pupper er å sette pris på godt arbeid :P Men jeg har levert den siste en gang, men altså noen ganger kan sex bli kjedelig :P

  SvarSlett
 2. Har ikkje så stort lager av turnoffs, men vil tru at ein spontan komentar ala: "Skal han sjå slik ut????????" ikkje akkurat aukar lysta.

  Har ledd ein del etter å ha lest innlegga dine. Mine rypejegarar kjem alltid tomhendte heim, men har sett enorme mengder ryper.......Trur jakta er ein unskuldning for ein real mannfolk tur;)

  SvarSlett
 3. He, he...dette var herlig. Fant deg via-via-via, du vet...sånn er det her i blogg-verden.
  Deilig å ramle innom litt testosteron...blir mye dill,dall,interiør og flinke damer her inne, sjø, inkludert meg selv.
  Ha en flotters dag,klem fra Smøla.

  SvarSlett
 4. Takk for det! Og til Henriette: Jeg tror ikke jeg utleverer gjengen min når jeg avslører at jaktbytte er en bonus, og at TUREN er målet. Men det er i grunnen ikke noe dårlig mål det heller...

  SvarSlett