mandag 23. mars 2009

Mastrubatører, foren eder!!


Internett har uten tvil revolusjonert verden på godt og vondt på så mange områder. Et av de mest håndfaste bevis på det er at de fleste av oss har noen i vår omgangskrets som har funnet sine nåværende, eller tidligere, kjærester via kontaktannonser på internett. Og ikke et vondt ord om det. Men de fleste av dem som har prøvd kan utvilsomt fortelle om at kontaktsøking på nett også har sine feller. Kontaktannonser på nett bærer svært ofte preg av at den kjærlighetssyke presenterer seg selv i et usedvanlig rosenrødt skjær, både i bilde og tekst. Men i enda større grad tvinger nettet deg til å prøve å definere hvilket menneske du søker. Min erfaring er at kjærlighet nødvendigvis ikke er så enkelt. Det er ofte stor forskjell på hva man tror man vil ha, og det man faktisk faller for. Frk Spitznogel og andre eksperter kan nok gi et mer grundig svar på hvorfor, jeg bare stadfester et faktum. 
En god venn av meg, nå lykkelig samboende med sin nettdate, mener at man med erfaring kan lese sannheten ut av visse ord på i annonsene.
Eks: "Kresen" = betyr egentlig total og absolutt bindingsangst. "Et åpent sinn" = betyr at man tar det som byr seg og er like såret og overrasket når partneren fikk det han(som oftest en han, ja) var ute etter og forsvant igjen. "Normalt kroppsbygning" = noe overvektig, "litt lubben" = grovt overvektig. "søker noen med ordnet økonomi" = søker noen som er godt formuende....og sånn kan han holde deg gående lenge. Jeg kan ikke stå helt inne for det. Nettdating har ikke vært min greie, men jeg tviler ikke på at han har et poeng. Kontakt annonser kan imidlertid være stor underholdning, og jeg tror veldig mange som søker i annonser gjør det for underholdningens skyld. 
Jeg har sansen for de ærlige. De som uten blygsel (og i ly av nettets altomslukende anonymitet) forteller akkurat hva de er ute etter. I så måte er denne annonsen et godt eksempelt. Jeg fant den på et mer lugubert kontaktnettsted som jeg ikke vil reklamere for her. 
Her er et utdrag: 

Nick: Runker`n: "Hei! Jeg søker andre menn, og kvinner, som deler min interesse for runking (.....) Tenker å kanskje dra på turer sammen, leie bil eller buss, og dra på overnattinger. Meld meg om du deler min interesse."

Dette er en kar som har tatt de fulle konsekvenser av et langvarig singelliv og velger da å gjøre det beste ut av det. Og i utgangspunktet  skulle det jo potensielt være nok av mennesker som deler hans hobby. Det er imidlertid et par småting jeg henger meg opp i:

1. "Søker andre menn, og kvinner"...mulig jeg er petimeter her, men runking er strengt tatt forbeholdt bare menn.
2. "som deler min interesse"... hvor interessert er det mulig å bli av denne noe snevre aktiviteten? Det er da tross alt ikke  mange måter å gjøre det på?
3. "leie bil" ????????? Har ikke onanister egen bil? Bør jeg føle meg uvanlig om jeg er den sjeldne kombinasjonen av bilist og onanist?
4. "eller buss"??????!!!!!!!! Hva f....? Det er bussturen sin.... Kunne du tenkt deg å ta Ronkebussen til Strømstad f.eks? Men det forklarer selvsagt sangen "En buss-sjåfør, en buss-sjåfør, det er en mann med godt humør"...fan ikke rart han er i godt humør nei. 

Avslutningsvis vil jeg ønske alle nettdatere lykke til, og samtidig minne alle onanister om at man alltid skal ha to hender på rattet.4 kommentarer:

 1. Nå syns jeg du er vanskelig! Man kan styre med knærne!

  SvarSlett
 2. Sant nok....er nok bare meg som er litt gammeldags....

  SvarSlett
 3. Hahahaha, nok engang et fantastsik innlegg hr. Leikvoll! :-)
  Er veldig glad for å se deg i bloggverden! Du vil straks oppdage at du får flere lesere på bloggen enn folk som har kjøpt boka di, og det er jo stas!! :-)

  LV

  SvarSlett
 4. Ble plutselig litt glad for at jeg ikke er så kollektiv av meg...

  Jeg følger bloggen din en stund jeg...

  SvarSlett