tirsdag 10. mars 2009

Barnefri dag


Et av vinterens festligste forslag kom fra foreningen for de frivillig barnløse. De ville nemlig gjerne ha en barnefrie dager på Narvisen, skøytebanen midt i Spikersuppa. Jeg fikk ikke med meg så mye av hvordan de begrunnet dette, men jeg antar at det er fordi de barnløse gjerne vil ha isen for seg selv innimellom, og på den måten unngå å snitte opp små, ustødige fireåringer med skøytebladene i jakten på den perfekte piruett. Jeg synes det er en glimrende idè. Og jeg synes vi skal ta det ennå lenger. Få barna vekk fra isen og la de som ikke vil ha barn få leke der innimellom de og. 

Her er andre forslag jeg synes vi bør vurdere:

* Jeg har ikke hund. Jeg synes derfor vi skal ha hundefrie dager i nordmarka. Hva har egentlig dyr i naturen å gjøre?

* Jeg har ikke semitrailer. Jeg synes vi skal ha semitrailer-frie veier. Spesielt i fellesferien.

* Jeg har ikke dårlig hjerte, ei heller er jeg dårlig til bens. Hva med noen eldrefrie dager på kjøpesenteret innimellom? Det er et helvette for oss benrappe å komme forbi disse stavrende saltstøttene som lager propper i trapper og foran kassene.

* Jeg har ikke langt hår og naglebelte. Hva å gjøre Metallica konserten fri for Metal-fans, slik at vi andre medgangs-supportere kan få nyte musikken uten fare for å måtte bli dratt inni noe utidig digging?

Og til slutt: Jeg håper at foreningen for frivillige barnløse fortsetter kampen. Det neste målet nå burde være å få gjort minst en av forestillingene til "Disneys Holiday on Ice" til en ren voksenforestilling. Det er jo klin umulig å høre hva Mikke sier gjennom all barnegleden....

4 kommentarer:

  1. Hoho! Fin start Thomas :)

    Jeg gleder meg til å lese mer!

    SvarSlett
  2. Nei, nei, nei så glad jeg ble for å ha funnet bloggen din! Mannen min kjente seg veldig godt igjen i innlegget ditt ang bindinnkjøp - og innlegget ditt 'Barnefri dag' var strålende! Nå må jeg rett og slett bli en av dine followers - jeg er med i Bevegelsen din, Thomas. Håper det forplikter og gir prestasjonsangst :)

    SvarSlett