lørdag 21. mars 2009

Nøttebarbering


Jeg må innrømme at jeg i min tid som gift ikke fulgte helt med. I mine år som ektemann gikk jeg f.eks glipp av visse trender. Så da jeg igjen var fri på markedet kom det som et aldri så lite sjokk at det var blitt trendy å kutte ned skogen i sørområdene, om dere skjønner hvor jeg vil. Og ikke bare litt sånn trimming for å stimulere ny vekst, neida, nå skulle alt kuttes vekk å levne bar og jomfruelig (?) mark. Men det var mer jeg misforsto. I starten trodde jeg dette kun gjaldt jenter. Men neida. Jeg har nå innsett at dette i høyeste grad også forventes av den meterofile mann at han stiller på jobb i soveromsavdelingen med glattraket kølle og pung, samt at også nærområdene har fått fjerna buskaset. Jeg er jo en moderne mann, og ønsker selvsagt å følge med i timen. Samtidig blir jeg vel ikke akkurat ansett for å være kinky om jeg innrømmer at jeg setter pris på jenter som trimmer plenen og kutter hekken innimellom, og da bør jeg vel være villig til å gjøre det samme. Okkesom; noen spørsmål har dukket opp, og det er vanskelig å finne svar på dem hos venner og bekjente. 

Eks:
Hvor langt bak er det nødvendig/vanlig å gå? Nå er i utgangspunktet kombinasjonen genitalier og knivskarpt barberblad litt som kombinasjonen bensintank og tent fyrstikk. Og jo lenger bak man kommer, jo mindre kontroll har man. Og det foresvever meg som smertefullt å være uheldig med et blødende rift like i nærheten av kaviarkrysset. Ikke kan man bruke plaster heller. Forventer jenter at vi tar alt helt bak til brunøye?

Hva er den beste stillingen for intimbarbering av nøtter og bakenforliggende områder? Er det normalt at man ligger på baderomsgulvet som en fødende kvinne mens man smører inn og raker vekk? Bør man bruke speil?

All den tid dette er blitt så vanlig blant menn, hvorfor finnes det ikke litt mer maskuline produkter tilegnet formålet? Jeg ønsker meg en barberskum som er litt tøffere: "Gilette Clean Tower" eller "RazorBalls", eller en litt mer avskrekkende høvel med navn som "Smooth Elegant Nuts". 

Kjæresten introduserte meg for et alternativ til barbering, nemlig en "Napper". Det er et redskap med et hjul som rett og slett RIVER hårene ut. Jeg prøvde den nettopp. FY FAEN!! Jeg vet ikke om den har vært brukt i avhørene på Guantanamo Bay, men tro meg den hadde funka. Etter to minutter med napping var jeg villig til å innrømme hva det skulle være.

Jeg har forresten fått med meg at det går ann å bruke voks? Går dette for ballene og? Pungen er jo som kjent svært elastisk. Jeg vet ikke om det er tilfelle, men jeg innbiller meg at den ville ha strukket seg svært langt før voksstripa eventuelt løsna. Noe som igjen gjør det umulig å utføre opperasjonen alene. Det betyr, tror jeg, at kjæresten min ville vært halveis nede ved Mix-kiosken før pung og voks skilte lag. Og det høres vondt ut. Men som man sier: Av smerte gror kjærlighet.....og stadig mer hår......


5 kommentarer:

 1. Ja nå kan man legge igjen kommentarer ja...morsom sak!

  SvarSlett
 2. Det her var veldig gøy å lese :-) Kona lo like godt!!

  SvarSlett
 3. Godt å høre Roy! Akkurat på dette området tror jeg vi deler skjebne med våre kvinner ;-)

  SvarSlett
 4. Innser at jeg er minst et år for sen, men håper likevel du vil kunne få noen nyttige tips her:

  http://kristinedrake.blogspot.com/2010_11_07_archive.html

  Ha en strålende førjulstid.

  SvarSlett