torsdag 26. mars 2009

Blogg- jenter og gutta som ser på


Er blogg en jenteting? Jeg spør fordi jeg nå etter litt aktivitet som blogger oppdager at det er jentene som blogger, leser blogger og de er i aller høyeste grad de som kommenterer hverandres blogger. Jeg setter ENORMT pris på de som tar seg bryderiet å kommentere bloggen min. For jeg er glad i damer, og ihvertfall smarte og initiativrike damer. Jeg bare lurer på hvor gutta er?
Jeg ser jo de er der ute. Og de er i aller høyeste grad representert på topplistene over populære blogger.....i kommentarfeltene. For hovedvekten av toppbloggerne er jenter (eller homser). Svært ofte pene jenter (og homser). Om man skal dømme utifra det man kan se på kommentarfeltene er det der du finner gutta (og homsene). Jeg begynner å ane hva som skal til for å lykkes som blogger, og jeg deler selvsagt denne informasjonen med andre. Her er ett styrtkurs i vellykket blogging

1. Legg ut mange bilder av deg selv (gitt at du er jente) hvor du stiller deg på badet, i kjelleren, i garasjen eller et annet sted hvor du kan få plass til pocketkamera ditt. Ta så mange bilder av deg selv i ulike utfordrende positurer med trutemunn, vått blikk og dyp utrigning. Kall gjerne innlegget "Min siste fotoshoot"

2. Skriv ofte at du har trent, spist grønnsaker og nøtter og andre ting best egnet for gnagere. Illustrer gjerne innleget med bilder av at du lager mat i undertøye eller litt gjennomsiktig pysjamas.

3. Samle sammen det du har av feriebilder og i hovedsak de hvor du kun har bikinien på. Legg dem ut med jevne mellomrom under overskriftene "Jentetur i Brasil", eller "Gleder meg til sommer" eller enda bedre "Min siste fotoshoot- idag: Bikini.

4. Skriv dritt om kjendiser, andre bloggere eller generelt mennesker du ikke kjenner eller har forutsetninger for å kjenne. Om de blir sure må du avise kritikken som misunnelse.

Jeg beklager å måtte meddele at jeg ikke har kroppslige forutsetninger for å innfri noen av disse kriteriene. Bildet ovenfor har jeg rappa, og jeg er redd at det nok blir sjelden vare på denne bloggen. Jeg liker pupper altså (er altså ikke homse) men jeg foretrekker dem andre steder enn på blogg. Jeg kan imidlertid varte opp med litt sex-prat innimellom (gutter er gutter, tross alt), men det blir ikke hele tiden det heller.

Men til all tid har det vært slik at der det er jenter, dit kommer guttene og. Så får vi håpe gutta kanskje blir lei av pupper etter en stund. Skjønt; sjansene for det er vel heller små.....

11 kommentarer:

 1. Hehehe...vitti!!:)
  Ej he ofte spurt mej sjøl ka som gjer at dei bloggane som ligge på topp-lista egentlig gjer der?? 90% av dei bloggane gjer akkurat det du beskriver her!
  Ken e det som leser dei?? E gjerne innom i ny og ne for underholdninga sin del... e jo tross alt litt morsomt:)..men dog så uinteressant...

  Og ja,det skulle våre mange fleire "manne-bloggarar":) :)
  Så keep up the good work:)

  http://galleriolene.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Hehe ja dei slutta nok ikkje med det første,så ingen fare for det!:)

  Men litt meir variasjon hadde gjort seg!!

  SvarSlett
 3. He he, gode poeng!
  Jeg får vel nøye meg med å ikke bli så populær blogg, da det blir fint lite bikinibilder hos meg...

  SvarSlett
 4. FOR et bilde!!!

  Veldig godt skrevet, du tar ting virkelig på kornet! Gleder meg til å følge bloggen din videre! ;-)

  SvarSlett
 5. Føler gutta var først ute med og blogge, så ble de lei og nå er det jentene som har tatt helt avgårde med bloggingen. Spør du meg er de beste bloggene skrevet av gutter. Ikke fordi de skriver bedre eller om ting som er spennende, men fordi for hver gutteblogg du kommer til har lest ti 23 jenteblogger med stort sett det samme innholdet.

  Ser jo ut som en fin fin blogg dette.

  SvarSlett
 6. Som du ser, bare kvinner som leser og kommenterer, leser og kommenterer du våre blogger da?
  *smiler søtt og pent*

  SvarSlett
 7. Godt skrevet innlegg! Fniste godt av søndagsmiddagen din også, men denne her synes jeg du virkelig tok på kornet. Kommer nok inn under de kriteriene med min blogg heller, men trives godt med det for så vidt. Følger spent med på bloggen din videre!

  SvarSlett
 8. Jeg tar meg tid til å lese den :) og kommentere!

  SvarSlett
 9. heia æ e noværtfall ikje en sånn kølle såm ikje lægg igjænn kommentara når æ e på bloggera sine profila men jaja så e jo æ ikje heilt gutt heller^^ haha førræstn det bilde kan ikje være ækte ja ser ætter bilde me store puppa førr æ skal skræmme væninna mi tel å ikje ta silicon

  SvarSlett
 10. Your blog is very interesting and very well written and especially your amazing picture is worth seeing. I could not understand how did you make your boobs so big?

  Thanks for your post.

  SvarSlett
 11. jævla stygge -_-

  SvarSlett