mandag 20. september 2010

KaffetankerJoa, jeg vet det! Jeg har forlatt bloggen lenge nå. Latt den seile sin egen sjø og behandlet den som en frafallen Jehovas vitne. Det beklager jeg. Men så langt jeg har kunnet registrere så er det ingen som har lidd overlast, og mengden rasende innlegg og mail har uteblitt. Likevel er jeg så selvopptatt at jeg tror noen fremdeles kan tenke seg å lese litt av det jeg har på hjertet. Men for å unngå migrene og epilesianfall starter jeg forsiktig. Dette er noen enkle kaffetanker jeg har hatt i løpet av sommeren:

- Er det virkelig klin umulig å lage bobiler som kan kjøre like fort som andre biler? Hva med å kutte ut flatskjerm og dvd spiller, og heller putte penga i flere hestekrefter? Pga av en helvetes tysker (og hva er det med tyskere og bobiler???!! Har de ikke egne hjem i Tyskland?) i en bobil ble Lindesnes fyr nesten det siste jeg så før jeg forlot denne jammerdal.

- Hvor mange bimboer finnes det i dette landet? Mens det blir stadig vanskeligere for de store talentshowene å finne duganes sangere/dansere/entertainere, ser det ikke ut til å være noen grense for hvor mange reality bimboer som finnes. Et eller annet sted finnes en utømmelig kilde jenter som aldri har åpnet annet enn en pekebok, med foreldre som er uten bekymringer for at datteren blir beisa av en spraytan-gul gutt for åpent kamera, og hvor de som kan svare på hvem som er Norges nåværende statsminister anses for å være for smarte til å passe inn i gjengen.- La oss ha det klinkende klart, jenter: Det er fullt mulig for oss gutter å tenke på "ingenting"! Så når dere spør hva vi tenker på så er det sannheten når vi svarer "ingenting". Og om vi juger, og svarer ingenting mens vi egentlig tenker på noe, så er det fordi det vi tenker på er så absurd og rart at dere ville ha ansett oss for mentalt syke om vi virkelig sa at det vi egentlig tenkte: Som f.eks at vi satt å lurte på om det er mulig å få hele Oboy boksen inn i kjeften uten å bruke hendene....

OBS: Gjennomgang av sommerens mobilbilder avslører at jeg har en hang til å ta bilder av føttene mine. Her i et beskjedent utvalg.

Takk for seg!

6 kommentarer:

 1. Ahh, ENDELIG! :D

  Nå har jeg tittet innom jevnt og trutt, men her har det ikke skjedd stort i sommer. ;P

  Fortsett med å være selvopptatt du. Jeg vil hvertfall gjerne lese det du har på hjertet. Hurra!

  Fine sko.

  SvarSlett
 2. Jodda, du er savnet. Men det hjelper vel aldri å mase på en mann?!??! :-)))

  SvarSlett
 3. Dette har jeg også savnet!! liv her inne altså.
  Vi deler tankene om bo-biler...
  Samme sko har vi å, men mine er brune =)

  Og hva i H var det med o`boy boksen?!? Like greit at dere ofte sier ingenting... HEHEHE * latterkrampe*

  -klem-

  SvarSlett
 4. Du har definitivt vært savnet, og jeg er glad for at du er i gang igjen etter en lang sommerferie. Takk for at du sprer dine småsprø og morsomme tanker her på bloggen! <3

  SvarSlett
 5. Dette var bra, håper det kommer mer om ikke så lenge.

  SvarSlett
 6. Prøv en boks med kanel du!;)

  SvarSlett