torsdag 30. september 2010

Facebooksjekking!


La meg først bare innrømme at jeg nok ikke er den mest kritiske til hvem jeg legger til som venn på FB. Med 1290 venner er det forholdsvis åpenbart at jeg har noen fler enn bare mine nærmeste og kjæreste bekjente. (Det er visstnok stadig noen som faller fra uten at jeg vet hvem de er eller hvorfor de plutselig vil gjøre det slutt på vårt inderlige FB-forhold. Men dem om det)

I den grad jeg skal prøve å forsvare dette Facebook-horeriet, må det være at jeg innimellom er litt avhengig av et rikt kontaktnett i den jobben jeg har. Dernest er FB et greit sted å annonsere for show eller behov (innenfor sømmelighetens grenser selvsagt). Så langt har jeg f.eks fått dobbeltseng, stekeovn, leilighet, oppvaskmaskin og vaskemaskin enten gratis eller billig. (Jadda, jeg veit....jeg er en gnien jævel....min litt miljøvennlig og, dah) Så noe godt har det da kommet ut av det.

Men innimellom oppdager jeg at jeg i vanvare har lagt til mennesker som i beste tilfelle kan betegnes som bunnfallet i den skandinaviske genpoolen. Her om kvelden dukket en slik en opp på chat´en min. Denne blonde, litt enfoldige, unge frøkna hadde prøvde gang på gang å få meg i tale, og etter 6. forsøk så jeg meg nødt til å svare. Her er samtalen slik den forløp. Helt uten sensur:

22:44Lisa

Vil bli kjent med deg;-D


22:45Meg
Javel? Beskriv deg selv med fire ord.

22:45Lisa

Just meeee, :DD


22:47Meg

Det var bare to ord. Du har to igjen


22:47Lisa er frakoblet.


22:48Lisa er pålogget.


(Hva som skjedde her er jeg litt usikker på. Tipper harddisken krasja. Og ikke den i maskinen hennes altså.)


22:48Lisa

Partygirl, lever livet. åååh , må ikke stille så vanskelige spørsmål :D


.................."Fjern fra Venner".......................


Her sitter jeg altså time etter time, uke etter uke å prøver å komme på noe morsomt å si på standup scenen. Jeg svetter. Gråter. Lider. Jeg ringer venner og andre komikere i sene kveldstimer og prøver å fraliste dem en bitteliten vits. En ørliten latter.


Og utifra det store intet dukker det opp slike talenter som helt uanstrengt klarer å være 100 ganger morsommere enn meg bare på noen få tastetrykk. Faen!


PS: "Personal memo to myself: Slutt å legge til ræl på facebook!!!!!"


Takk for seg....

2 kommentarer:

 1. Hehehe!!! Fantastisk bra!!
  Slike jenter er det morsomste (eller var det tragiske...husker ikke helt) jeg vet. Det som er skremmende er at de er den neste generasjonen... klarer ikke med min beste vilje å huske at jeg var slik og selv om jeg er flink å huske på at "kua har vært kalv" mener jeg bestemt at vi hadde mere vett før!

  Jeg hermer og tar en "memo to self": påse at dattra på 13 forholder seg til sin naturlige hårfarge... som da er mørk brun!

  SvarSlett
 2. Nå lo jeg godt her! jeg har deg faktisk på blogglista mi på bloggen min men er ikke ofte innom, men liker absolutt humoren din og din fine måte å observere omgivelsene og menneskene rundt deg :-)

  Ha en fin dag, og keep up the good work :-)

  Hilsen ei blond ei fra sørlanne.(nei, jeg heter IKKE Lise *ler*)

  SvarSlett