fredag 28. august 2009

10 Ting Jeg Synes Burde Være Åpenbart For Alle
1. Skihopp er ikke sport, og Skihoppere er ikke idrettsutøvere
2. Ringnes er kanskje verdens dårligste øl, og det er en skam at det er det vi drikker mest av i dette landet.
3. Facebook burde ha en "Legg til som Uvenn"-funksjon
4. Det burde ikke være uglesett å sovne rett etter sex, men tvert imot sett på som et kompliment til sin partner og et tegn på vel utført jobb
5. Norge trenger ikke flere dype portrettintervju med Pia Tjelta, Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Jan Thomas på en stund nå.
6. Chillinøtter er IKKE snacks, og valmuefrø har ingenting på bakevarer å gjøre
7. Størrelsen teller....så slutt og jug.....
8. Skuespillere må slutte å si at barn er et utrolig kritisk publikum, bare for å forsvare ovenfor seg selv at de har takket ja til en drittrolle i f.eks Hakkebakkeskogen. Barn er overhode ikke kritisk til hva de blir underholdt av. De ler av prompelyder, for god`s sake!!!!
9. Stem hva dere vil, men vit at det ikke gjør noen alvorlig forskjell. De neste fire årene kommer til å bli nokså like de fire foregående uansett.
10. Når noen gjør det slutt med ordene "Det er ikke deg det er noe galt med, det er meg" mener de alltid at det er deg det er noe utrolig feil med.


....puh...godt å få det ut kjente jeg.

11 kommentarer:

 1. Hmmmm.... Du virker som en nokså grund person

  SvarSlett
 2. Godt mulig det. Men selv jeg klarer å stave ordet Grunn riktig...

  SvarSlett
 3. Med stor bokstav i midten av en setning altså? :D

  SvarSlett
 4. Jeg ler også av prompelyder! og jeg er 22!

  SvarSlett
 5. Man slutter aldri å le av prompelyder....nok en åpenbar sannhet...

  SvarSlett
 6. Festlig liste, godt observert :) Og, må jeg si, en ganske så interessant kommentarrekke - noget overrasket over at dette var nok for en påstand om GrUnDhet, men hva vet vel jeg...

  SvarSlett
 7. Tingen er å være ærlig ovenfor seg selv og andre. Enig med deg i alle punktene, hadde nok bare ikke kommet på de selv sånn på rekke og rad:)

  SvarSlett
 8. He, he...
  -Kan med fordel plusse på Johannes Joner og Axel Henie på "dype intervju" lista(sorry om de er dine nærmeste venner, ikke noe vondt om dem, men nok blir av og til nok...)
  -jeg lærte noe nytt på kino...Istid 3: §3 er at de som promper mest, går bakerst. Etterfulgt av at alle under 15 lo seg skakk...ikke sant?
  Ha ei fortreffelig helg!

  SvarSlett
 9. Hærre...
  Thomas, du burde ta dæ en tur over varangerhalvøya,lukte inn litt lyngluft og få litt perspektiv på ka som e verdt å bry sæ om. Det e ubehagelig å se kor fast du har kjørt dæ..
  Sannheten e ofte så nær at man ikke ser den.
  Hilsen Falkefjell

  SvarSlett
 10. Kjære Falkefjell! Humor er en fin ting, og en sjelden gave. Lev vel!

  SvarSlett
 11. Jeg må bekjenne mine synder... Stjal greia om at man burde ha "uvenn-funksjon" på facebook.... Synes den var genial:-) Som kommentar fikk jeg -> "bare damer som kan finne på noe sånt!" Haha!

  SvarSlett