søndag 5. april 2009

Mafiamote


Dette bildet sto i VG i uka som gikk. Nestkommanderende i den Mexicanske Mafiaen ble arrestert mens han trente, for så å bli vist fram for pressen. Det var et eller annet med bilde jeg stusset på. Var det at Nestkommanderende blant Mexicos farligste kriminelle så ut som en blanding mellom en B I-student og Daniel, svenskeprinsessens forlovede? Eller var det det noe absurde i at Nestkommanderende så ut til å være ca 10 år yngre enn meg, og at jeg derfor burde føle at jeg har fått litt lite ut av livet mitt? Jeg har ikke noe narkokartell å lede. Jeg får ikke en gang lede fotballlaget til sønnen min. Nei det var ingenting av det. Det var genseren hans. Den hvite han åpenbart har hatt på mens han trente. Jeg har akkurat en slik en, som jeg trener i. Den er kjøpt på HM. Og ikke et vondt ord om dem, men det er merkelig at narkobaroner må kjøpe treningsklærne sine på HM. Man forventer kanskje at de skulle ha litt bedre råd enn som så. Er det stusselige tider i narkobransjen og? Når finanskrisa rammer narkosjefer i Mexico har det virkelig gått for langt. 
For min egen del er jeg i grunnen kjempefornøyd. Blant alle de tøffe gutta på treningssenteret er jeg nå den tøffeste. Nå gjenstår det bare å finne ut hvordan man smulger dop....

5 kommentarer:

 1. Hmmm....mafiasjæfan e ikkje som dæm en gang va......

  SvarSlett
 2. Hehe - vittig! For å få leve livet til disse toppgutta, er det helt klart viktig å begynne med klesstilen. Har du skaffet deg brillene nå, så regner jeg med at resten går på skinner :) Lykke til!

  SvarSlett
 3. Du skal ikke kimse av finanskrisa, gitt!
  (jeg trodde faktisk først at det var Daniel...)

  SvarSlett
 4. Jeg har alltid tenkt at min bestemor er den perfekte smugler. Hun ser gammel,søt og uskyldig ut. Mulig bijobb i pensjonisttilværelsen?

  SvarSlett