mandag 6. juni 2011

StandupNoe av det morsomste jeg gjør med klær på er å utøve standup komikk. For oss som har dette genet som gjør at vi stadig føler behov for å la oss utsette for andre folks oppmerksomhet med dertil medfølgende meninger, er det få ting som er så godt som å oppleve å få andre til å le utelukkende ved bruk av ord. På den annen side: det er få ting som er så vondt som når du ikke lykkes.

For deg som ikke har sett standup ennå; det er på tide. En aften med bare latter er noe alle trenger. Komikere kommer i alle former, og i alle smaker. Noe synes man er fantastisk, andre synes man er ikke var noe særlig, mens andre igjen gir deg noe du ikke er sikker på om du liker eller misliker, men de ga deg en kul opplevelse. Okkesom; stort sett er det fasinerende å se standup komikere i aksjon.

Det vil aldri være en fullgod opplevelse å se standup på en tv-skjerm. Du bør helst sitte i salen å oppleve det på kroppen. Derfor er det med noe blandede følelser jeg vedlegger en kort presentasjon av komikeren Thomas på scenen. Mer for å gi en følelse av hva jeg gjør, enn å faktisk fortelle dere vitser. Derfor håper jeg eventuelt at dette kan være en liten prøvesmak, og at jeg heller ser deg i salen snart.Takk for seg....

2 kommentarer:

  1. Jasså ja, ble sulten på a Sandra etter 4-stjerners middag??

    SvarSlett
  2. Thomas! Nå må du snart skrive noe her igjen.. Abstinenser..

    SvarSlett