tirsdag 13. oktober 2009

Slik får du (og andre) en mer spennende hverdag...


Jeg kjeder meg litt. Og i mitt tilfelle betyr det at det snart kommer til å skje noe faenskap, for noen et sted, og til syvende og sist som oftest også med meg. Men da kjeder jeg meg ihvertfall ikke lengere. Jeg synes det er en mann (eller kvinnes) fordømte plikt å ta tak i hverdagen når den blir for stillestående. Derfor: Her er mine råd til hva du kan finne på for å få en litt mer innholdsrik hverdag, samtidig som du gjør hverdagen for ukjente medmennesker langt mer interessant.


* Når du skal blinke ut av en rundkjøring, bruk konsekvent nødblinkeren


* Når du er i Operaen: Syng med!


* Gå inn på kaffebar. Kjøp og betal en kaffe. Når de kommer med den sier du "Nei, takk. Jeg har hatt mer enn nok i dag allerede". Så går du.
(Prøvde denne i dag. Funker mye bedre enn du skulle tro)


* Gå inn i en klesbutikk. Plukke med deg noe undertøy som du krøller på vei bort til kassa. Når du betaler sier du uoppfordret at du ikke trenger å prøve den, i og med at du har brukt den en dag allerede.


* Ring et tilfeldig nummer og spør hvorfor de driver å ringer deg. Når de nekter sier du: "Dette får konsekvenser". Legg så på.


* I kø: Still deg med nesa motsatt vei av alle andre.


* Når du har sex med ukjente, begynn å snakke høyt i falsett like før de kommer.


* Når du går i 17 mai tog med barna dine si høyt og ofte at de må "sette opp farten sånn at far får kommet seg tilbake til spriten". Når de roper Hurra!, hysj på dem.


* Besvar alle påstander, store som små, med et snurt: "Enn du dah!"


* Ta på deg dyrt, moderne joggeutstyr og pulsmåler. Still deg på parkeringsplassen ved lysløypa og ni-røyk med en kartong sigaretter under armen.


Lykke til! Takk for seg....

4 kommentarer:

 1. Strålende forslag, alle som en. Og heldige meg som holder til i ditt nærområde og dermed får overvære disse "episodene" en etter en. Lurer på om Amta har sånn 1000-tipset greier? ;) Tror du at du kunne skrevet opp dag og klokkeslett ved hvert punkt? Blir lettere for meg å tjene meg 1000kronersrik på den måten. På forhånd takk for latteren!

  SvarSlett
 2. Av hensyn til stemningen i nærmiljøet holder jeg meg unna å finne på fanteri i nærområdet Astrid. Til Moss, derimot, reiser jeg gjerne....

  SvarSlett
 3. Herlig! Er bare så trist at på de dagene jeg burde gjort dette, det er de dagene jeg glemmer eller ikke er i humør til det. Men ellers er jeg ganske så truende til å finne på stunt som dette selv. Herlig!!

  Mitt første besøk hos deg i dag, men skal ikke se bort ifra at jeg titter innom igjen :)

  SvarSlett