tirsdag 22. september 2009

Min pinligste kjendishistorie....eller da jeg definitivt ikke møtte Sissel.


For tiden jobber jeg iherdig med et nytt program for TV2. I særdeleshet bruker jeg i disse dager ekstremt mye tid på å få tak i kjendiser av ulike størrelser og valører. Det kan være en forholdsvis frustrerende jobb. Uten å plage dere med detaljene er f.eks bare det å få tak i telefonnummerene noe av det som tar mest tid. Men lykkeligvis har jeg vært såpass lenge i denne syke, syke bransjen at telefonlista mi etterhvert inneholder mange kjente navn med alt fra kongelige til pornostjerner (ingen sammenligning forøvrig)
Nesten øverst på telefonlista mi står kanskje en av de kjendiser jeg har kjent til lengst; Dan Børge Akerø. Eller "Akerø" som han heter på telefonen. (Her er vi ikke dus sånn helt uten videre må vite. "Goddag, Akerø" sier jeg alltid når jeg ringer. "Hvem pokker er dette?", svarer alltid han)
Nå er det gått så mange år at nå kan historien fortelles. Men tro meg; jeg rødmer ennå varmt om ørene mens jeg deler denne uhyre pinlige historien med dere.

For svært mange år siden var jeg tilstede på en Gullrutefest, forholdsvis bedugget og nokså nyskilt. Jeg var i det rastløse hjørnet og festen vi var på var så overbefengt med kjendiser langt større enn meg selv (skal ikke så mye til da), at jeg strengt tatt følte jeg fikk litt lite oppmerksomhet. Derfor satte jeg nesa mot en annen fest, med håp om at den ville ha mer å by på. Jeg luftet forslaget for min svirebror, uten å få gehør. Han trivdes der han var. Han var imidlertid åpen for at jeg gikk i forveien, og eventuelt sendte melding om neste fest skulle være bra.
Det var den. Mer øl, flere kvinner, og bare realitykjendiser som var stemt ut i første runde. Dermed sendte jeg melding til kompisen min. Den var skrevet akkurat så flåsete som unge, fulle (og nyskilte) menn gjør. Det sto: "Kom hit! Her er øl og fi**e" (nei, jeg er ikke stolt over ordvalget her, men sånn var det nå). Siden fortsatte festen uten at jeg fikk svar, noe som var litt overraskende, men nødvendigvis ikke spesielt trist. En natt gikk, og en morgen kom og vi kan for ordens skyld fastslå at det ble mer enn nok øl, men sørgelig lite av det andre. (Mye av det ene har jo gjerne en tendens til å medføre lite av det andre.)

Neste formiddag satt en litt mindre kjepphøy Leikvoll på flyet og ville for ordens skyld rekapitulere kvelden ved f.eks å gå igjennom mottatte og sendte tekstmeldinger. Til min store overraskelse oppdager jeg at jeg har sendt en melding til første mann på telefonlista, en viss Akerø. Jeg lurer på hva Herr Akerø tenkte der han satt i godstolen hjemme med sin Genever (eller noe), og mottok en melding fra en litt slitsom Tv2 reporter med den soleklare oppfordringen: "Kom hit! Her er Øl og fi**te". Det vet jeg ikke ennå. Men selv den dag i dag har jeg problemer med å se ham i øynene. Samtidig er jeg dypt takknemlig for at han ikke satte meg ytterligere i forlegenhet ved å nedverdige meg med et svar. En ekte hedersmann med andre ord.

Sånn. Katta ut av sekken. Takk for seg.

8 kommentarer:

 1. Mobiltelefoner burde komme med alkolås!

  Har selv laget mine egne små skandaler, og hvis det kan hjelpe deg kan jeg fortelle at denne pinlige episoden din her over fort vil blekne hvis vi skulle sammenlikne mobilfadeser i alkoholpåvirket tilstand (og da er mine venner og venninners episoder inkludert, for guds skyld jeg står da ikke for pinlighetene helt alene!)

  SvarSlett
 2. Dæven,du træng støttekontakt....Æ e støtt kontakt ! ....he he

  SvarSlett
 3. Nydelig, rett og slett nydelig! En god start på morgenen... Selv om jeg gjerne skulle sett ansiktet på Akerø da han mottok meldingen. Evt skulle jeg gjerne sett ansiktet på konen hans, om hun var den som leste meldingen hans først.... DET hadde vært stas, det! :)

  Er du klar for ny (før)premiere da, "Knerten" på fredag - for mamma- og pappabloggere? Si ifra om du vil gå og ikke har fått invitasjon. Noe for kidsa, lizzom.

  SvarSlett
 4. Hahaha, nå ler jeg høyt her og måtte lese den høyt til mannen. Utrolig morsomt, keep em comin`, Leikvoll! God helg!:)

  SvarSlett
 5. HEEEERLIG!!!! :-) *hahahahah*

  SvarSlett
 6. hahaha Thomas!
  Du knekker meg opp. Dan Børge Akerø liksom..puh!

  SvarSlett
 7. "Kommer med en gang! Koz og klemz fra Dan"

  Hahah helt genial historie :D Den her går inn i repertoiret!

  SvarSlett