tirsdag 12. mai 2009

Blir det no pulings?


Det skjer over alt i disse dager, og slik skal det være i noen måneder framover. Jeg kom til å tenke på det da jeg satt på terassen min i går kveld. "Nå er det mye puling på gang" tenkte jeg. For i trærne bakset og lekte det noen skjærer, i lufta holdt innsekter på med akten i stillinger vi bare kan drømme om (faktisk så har jeg drømt om et par av dem tidligere), og i hekken min hekkes det. Vårkåte dyr og småkryp rundt meg over alt. Det er mange vårkåte småkryp på to om dagen og. Eller Russ som de også kalles. Jeg har da vært russ jeg og, men jeg kan ikke huske at noen slo opp på forsiden av Dagbladet at vi hadde utrolig mye sex. Ikke kan jeg huske at jeg hadde no særlig sex heller. Men jeg kan selvsagt ikke utelukke at det var meg det var noe galt med.

Vi mennesker er de eneste som har oss utelukkende for fornøyelsens skyld, og ikke kun i forplantningsøyemed. Og selv om vi også har høysesong for denne aktiviteten på våren og sommeren, er det stort sett BARE da dyrene gjør det. Tenkt om de hadde gjort det hele året de og? Og tenk om også dyr hadde muligheten til å KUN gjøre det for fornøyelsens skyld? Jeg tror det hadde ødelagt samfunnet slik vi kjenner det. For da hadde også en Orrhane opplevd at fruen ikke ville fordi hun hadde litt vondt i hodet. Eller man kunne observert to rådyr i heftig make-up sex midt i skogen, og Sverre M Fjellstad kunne ha laget naturprogrammer som "Det blir ikke no på deg før du ber om unnskyldning - Ein dokumentar om Gaupe-paret i Hornindalen". Nei, det er nok best at dyrene begrenser seg til vårkåt forplantning.

Da hadde det kanskje gjort mindre skade om vi mennesker heller begrenset oss til å pule kun på våren. Du verden for en heftig 17. mai feireing det kunne blitt.

God pulings folkens.

7 kommentarer:

 1. Wow....det kunne blitt en spennende 17.mai ja :)

  Synes forøvrig at det er like greit at dyrene og småkrypene begrenser seg til forplantning om våren. Liker ikke helt tanken på eddekoppforplantning hele året..... :) :) :)

  Og fra en nordlenning tel en ainna....ha ei strålanes uka :)

  SvarSlett
 2. dog, er det ikke delfiner som også har sex for kosens skyld ? mener å ha lest noe om dette.

  SvarSlett
 3. Jo, det tror jeg kan stemme. Flere som har nevnt det i etterkant av at jeg skrev dette. Jeg beklager min uvutenhet ovenfor alle verdens delfiner ;-)

  SvarSlett
 4. alt mulig rart tenker du no på, der du sitt på verandaen...
  -og ja, delfinene kan kunsten å kose seg for kosens skyld.

  SvarSlett
 5. Thomas, jeg har kikke litt inne på bloggen din og oppfatter deg som en enkel sjel.

  Stemmer du forresten FRP? Og går du ofte rundt og er frustrert?

  På forhånd, beklager så meget.

  SvarSlett
 6. Jeg er en enkel sjel. Jeg er svært ofte frustrert og ganske sinna. FrP har jeg aldri hørt om. Ingen grunn til å beklage. Du er tilgitt min sønn...

  SvarSlett
 7. du er nå rå da,,,he he

  SvarSlett